Grijze Jollein Unisex Rompertje - Speckled grey - Maat 74/80

10,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Beddengoed.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Jollein Unisex Rompertje - Speckled grey - Maat 74/80

Dit Jollein rompertje is een heerlijk zacht kledingstukje voor je kleintje waar hij of zij heerlijk in kan liggen en slapen. De handige drukknoopjes zorgen voor snel verschonen en verkleden van je hummeltje.

• Merk: Jollein
• Type: babykleding
• Materiaal: 95% biologisch katoen / 5% elastaan
• Verkrijgbaar in verschillende maten
• Bekijk ook eens de bijpassende shirtjes, boxpakjes en andere kleding!

Jollein Romper Korte Mouw 74/80 Speckled Grey Deze schattige Jollein Romper Korte Mouw 74/80 Speckled Grey heeft een effen achtergrond met kleine stipjes. Bekijk ook eens de shirtjes, broekjes, boxpakjes en andere kleding uit deze collectie. Dit rompertje is ook verkrijgbaar met lange mouw, als boxpakje of als los shirtje en broekje. Biologisch katoen De kleertjes van Jollein zijn gemaakt van biologisch katoen en elastaan, hierdoor rekt het katoen gemakkelijk mee en heeft het een perfecte pasvorm. Katoen is een zachte, eencellige vezel die tot draden gesponnen kan worden. Die draden kun je vervolgens op allerlei manieren in elkaar weven of breien. Zo ontstaat een textiel dat zacht aanvoelt, sterk is, goed ventileert en veel vocht kan opnemen.
Jollein babykleding Deze leuke Jollein Romper Korte Mouw 74/80 Speckled Grey is onderdeel van de nieuwe collectie babykleding van Jollein. Deze collectie bestaat uit babykleertjes in verschillende kleurtjes en prints. De kleertjes zijn afgewerkt met een finish, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. De collectie bestaat o.a. uit rompertjes, shirtjes en boxpakjes, allemaal voorzien van handige drukknoopjes.

Maat:
74 | 80
Materiaal:
Biologisch katoen,  Katoen
Voorraad: