Lodger Baby Romper Overslag Lange Mouw Maat 68 Ciumbelle Overslagromper Katoen Unisex Grijs

14,90
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Donkey Grijs

1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lodger Baby Romper Overslag Lange Mouw Maat 68 Ciumbelle Overslagromper Katoen Unisex Grijs

Baby rompers zijn een musthave in de baby uitzet. Onze Ciumbelle rompers zijn nu ook verkrijgbaar in een variant met lange mouwen. Deze romper is ideaal voor als het frisser wordt. Verkrijgbaar in mooie tijdloze kleuren die perfect passen bij de rest van onze collectie.

Gebruik de omslag romper als kleding of onder een slaapzak als het koud is. De romper zijn gemaakt van 100% katoen met een wafelstructuur, waardoor de babyromper ademend is en zacht aanvoelt.

Onze handige baby rompers hebben een overslag met drukknoopjes waardoor je de romper gemakkelijk aan kan doen, zonder dat je de overslagromper over het hoofdje van je baby hoeft te trekken. Daarnaast hebben de rompers extra plooien bij de billen zodat er meer ruimte is voor de luier en de randen niet knellen.

De rompers zijn gemaakt van 100% katoen. Om te voorkomen dat het product krimpt, adviseren wij om twee uur de romper te laten weken in koud water. Daarna te wassen in 40°C. Wij raden het niet aan om het product in de droger te doen, eventueel alleen op een koele stand.

Eigenschappen
- materiaal: 100% katoen
- luchtig en ademend
- handige overslag
- lange mouw
- drukknoopjes
- wassen op 60°C
- extra plooitjes bij beentjes
- maten 56, 62, 68, 74 en 80
- 0-12 maanden
- wasbaar op 40°C
- verkrijgbaar in leuke kleuren